2015. március 31., kedd

Tímea: "Legszívesebben itthon is tartanék egy Flabit"

10 éve dolgozom kozmetikusként, naprakész vagyok az új módszerek kapcsán. Néhány éve láttam először Flabélost, utánaolvastam és elég ígéretesnek tűnt. Szerencsémre a lakóhelyemen az egyik szoláriumszalon szert tett az első generációs készülékre, így azonnal ki tudtam próbálni és rendszeresen járni kezdtem. Eleinte a kíváncsiság hajtott, szerettem volna fogyni, feszesedni, és az vezérelt, hogy a vendégeimnek hiteles véleményt tudjak a gépről mondani.

Időközben ízületi- valamint izomköteg gyulladásom alakult ki, amit ízületi specialista kivizsgált és csökkentette a gyulladást, évekig heti két alkalommal speciális pilates szalonba jártam rehabilitációra, erősítésre, később edzésre. A gyulladás ugyan lehúzódott, de a folyamatos megerőltetés fájdalmakat, feszülést okozott és nem tudtam mindig megoldani a pilatest, helyette a a Flabélost kezdtem rendszeresen használni. Teljesen ellazította az egész nap megfeszített csípő- és hátizmaimat, az orvossal való konzultáció pedig csak megerősítette a tényt, hogy jót tesz, és nem utolsó sorban pihenésnek, napi levezetésnek is kiváló volt.


Az orvostechnikai eszközzé minősített új generációs Flabelosszal kapcsolatban alaptréninget is elvégeztem, és azóta sokkal tudatosabban, minden másnap 20 percig használom a gépet immár két éve. Hatása látványos volt már az első hetekben, és alaposan ki kellett tapasztalni az intenzitását, mert jóval erősebb készülék, mint az elődje. Rendszeres használata feszesíti a bőrt,segít a cellulit állapotának javulásában, ellazítja a fájdalmas, feszült izmaimat, ezáltal lelkileg is lazít, mintha egy pihentető masszázson vettem volna részt. Szakmabeliként felettébb örülök a látható és érezhető vérbőségfokozásnak, ami segít a méregtelenítésben és a lerakódott zsírdepók eltávolításában, az izomtónus javításában, alakformálásban, szellemi frissességben, nem is beszélve a tréningen megismert számtalan egészségügyi előnyről.

Saját tapasztalataim mellett a szalonba járó vendégek eredményeit is figyelemmel követtem, segítettem őket állapotfelmérésben, a gép optimális beállításában, tanácsokat adtam a helyes használatra vonatkozóan. A megfelelő tanácsadás mellett tapasztalatom szerint kivétel nélkül mindenki elégedett volt. Sokan számoltak be arról, hogy súlyos betegség után a Flabélos milyen hatékony segítségnek bizonyult a rehabilitációban.

Futok és biciklizem, de még így is igényt tartok a Flabélos használatára, amikor csak megtehetem, mert gyógyítja a testet és a lelket. Legszívesebben itthon is tartanék egy gépet és napi 20 percet szigorúan használnám. Aki fájdalomra, rugalmatlanságra, egyéb testi kellemetlenségre panaszkodik vagy csak masszázsra vágyik, annak azt tanácsolom, próbálja ki! Megkímélné magát sok, idővel jelentkező még kellemetlenebb problémától, ráadásul a Flabélos élmény, később úgyis megszereti!

Idősebbeknek feltétlen ajánlom, mozgáshiány miatt, mert nincs a tüdőre, szívre rossz hatással a vibráció, megelőzi a csontritkulást, valamint erősíti a csontokat, javítja a keringést, szív-és érrendszeri betegségeket, stroke után is fél évvel óvatosan már alkalmazható. Javaslom továbbá mindenkinek, aki kicsit is lehangolt, fáradt, feszült vagy csak jobb közérzetre vágyik. Akinek nincs pénze, módja, ideje speciális edzést nyújtó szalonokba járni, vagy órákat egyéb sporttal tölteni, mert megfelelő tanácsadás mellett napi 20 percnél és pár száz forintnál többet nem igényel.
(Tímea, 31, Halásztelek)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése