2015. május 27., szerda

Indítsd a napod a Mediwellel!

Kíváncsi vagy, milyen környezetben dolgozik a Mediwel csapata?  Van kedved kipróbálni alakformáló, egészségmegőrző gépeinket szakértő segítség mellett? Gyere velünk egy virtuális sétára, és ismerj meg minket alaposabban! Látogass meg minket személyesen, válassz egy kellemes alakformáló- vagy talpmasszázst, próbáld ki a FLABéLOS-t vagy az OTO Chili kockahas gépet, hogy bomba formában induljon a napod!


A Mediwel 2014 nyarán a Németvölgy szívébe, egy gyönyörűen felújított manzárdtetős épületbe költözött. Az 1920-as években épült villa alsó szintjén, közel 200 négyzetméteren raktárkészletünk kapott helyet, hogy a hozzánk betérő vendégek azonnal kézbe kaphassák, sőt akár aznap haza is vihessék a megvásárolt, raktáron lévő készülékeket. 

A magasföldszinten egy csodálatos üvegezett veranda fogad bennünket, ahová egész nap ömlik be a napfény. Ha meglátogatsz minket, a forró kávédat biztosan itt szolgáljuk fel.  


A földszinten kapott helyet ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK és BEMUTATÓTERMÜNK, ahol nyitvatartási időben szakszerű segítséget kaphatsz minden Mediwel készülék kipróbálásához. Munkatársainkat telefonon és személyesen is keresheted, készséggel állnak rendelkezésedre. Ha online rendelsz, akkor visszahívnak és egyeztetnek majd veled a kiszállítás feltételeiről. A megvásárolt készülékeket a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával is fizetheted, sőt, a FLABéLOS-t akár az egészségpénztáraddal is elszámoltathatod.
Mindjárt az előtérben, a recepciós pult előtt két FLABéLOS és a népszerű OTO Chili kockahas gép fogad, ezeket bátran kipróbálhatod, miután kollegáink az edzettségi szintednek megfelelően beállították neked. Tudtad, hogy a Flabival elég mindössze 10 perc, hogy a teljes tested átmozgasd és egy 50 perces edzőtermi órának megfelelő izommunkát elvégezz? A falra szerelt tévén folyamatosan vetítjük tájékoztató kisfilmjeinket, hogy a készülék helyes használatáról, a FLABéLOS-szal végezhető gyakorlatokról minél többet megtudhass. 


A meghitt hangulatú bemutatóteremben vérkeringés-fokozó masszázskészülékeinket lehet kipróbálni. Itt megtapasztalhatod, milyen kellemes érzés lábaidnak az OTO Adore Foot intelligens talpmasszírozó kényeztetése, vagy hogy milyen intenzív, mélyre hatoló masszázzsal bontja a zsírt az OTO e-Shape kompakt alakformáló készülék. 


A paraván mögött egy kényelmes szivacson fekve pedig kipróbálhatod, hogyan ringat és pihentet teljes testet átmozgató masszázzsal az OTO Swing passzív aerob edzőgép. Bonyolultnak tűnhet, de nem az: ügyfélszolgálatos kolléganőinktől szakértő segítséget kaphatsz az idegstimuláció elvén működő, fájdalom- és gyulladáscsökkentő OTO Electro Therapad gyors és könnyű otthoni üzemeltetéséhez. Mielőtt egy új alakformáló, vérkeringés-javító vagy masszázskészüléket vásárolsz tőlünk, javasoljuk, hogy mindig próbáld ki a választott gépet, mert kolléganőink rendszeresen konzultálnak orvos szakértőinkkel, és az üzemeltetés közben felmerülő kérdéseidre tőlük első kézből kaphatsz értékes válaszokat.


Íves faszerkezetű lépcső vezet az emeletre, ahol egyterű tárgyalóhelyiséget és a marketing csapat irodáit találjuk. Ebben a tágas tetőtéri kreatív műhelyben készülnek ötleteink, plakátjaink, hirdetéseink, itt „főzzük ki” aktuális akcióinkat is, hogy kedvező áron juthass hozzá gépeinkhez.


A Mediwel ház ősfákkal ölelt parkjában 10-15 gépkocsi parkolhat kényelmesen. Ha autóval érkezel, kérjük, vedd igénybe vendégparkolónkat, mert a közeli utcák mindegyike fizetős. 


Kedvet kaptál, hogy ellátogass hozzánk?
Ne habozz hát, légy a vendégünk, keress minket a Törpe utca 8. szám alatt!
Próbáld ki alakformáló, zsírbontó, masszírozó készülékeinket, és lépj be egy egészségtudatosabb, életenergiával teli világba a Mediwel gépek segítségével!
Várunk szeretettel!

Mediwel kapcsolat:
Cím: 1124 Budapest XII. kerület Törpe utca 8.
Nyitva tartás: munkanapokon 9 és 18 óra között
Telefonszám:  06 20 779 4070 vagy 06 20 779 4071
Email: info@mediwel.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése