2015. augusztus 31., hétfő

Anita: életmódváltás és teljes ruhatárcsere a FLABéLOS-szal

Ismerőseimtől hallottam a Flabélosról, azt javasolták, hogy próbáljak ki valami más módszert az eredménytelen és egyoldalú diéták után, amik sajnos nem vezettek fogyáshoz.
Először furcsa volt a Flabin állni, kellemesen bizsergő érzés egy kis izomlázzal, de nagyon élveztem, hogy egyáltalán nem megerőltető mozgásforma. Célom a fogyás volt, és az lebegett a szemem előtt, hogy ha akarnék, akkor sokkal egészségesebben is tudnék élni. Pénztárosként dolgozom, sokat ülök és állok egy helyben, mellette nem jutott időm rendszeres testmozgásra. Az elmúlt években sokat híztam, fáradtabb, enerváltabb lettem, ezért nagyon bíztam a Flabélosban, hogy ki tud billenteni ebből az állapotból.Január óta használom rendszeresen a Flabélost, kezdetben heti 3*10 percet, március óta pedig 3*20 percet járok a helyi szalonba. A sok ülőmunka miatt a fájó hátamon egy masszőr segít, és mielőtt kezelésbe vesz, felpattanok a Flabira. J Amióta használom, nagyon sok pozitív változást tapasztaltam, hol is kezdjem? Jobb lett az állóképességem, jobban bírok minden munkát. Javult a vérnyomásom, rugalmasabbak az ízületeim, amelyek a sok ülőmunka miatt korábban alig voltak mozgatva. 2-es típusú cukorbeteg vagyok, betartom az előírt diétát, ezért elég csak gyógyszert szednem, és mióta Flabizom, a cukorszintemen is érezhető a javulás, stagnálás. Ez már önmagában is elég lenne, de ami a legnagyobb öröm, hogy sokat fogytam, sőt, szinte teljesen átalakultam. 19 kilótól szabadultam meg 2015 januárja óta, és ami fontos, hogy a súlyomat könnyedén tartom, nem jött vissza egyetlen plusz kiló sem. A Flabélosnak köszönhetően 19 év után újra a régi lettem, 87 kilóról 68-ra fogytam, ami azért óriási, mert közel húsz éve voltam ugyanennyi! J

Teljes ruhatárat kellett cserélnem, és nagyon boldog vagyok tőle. :) Még mindig furcsa érzés, hogy vásárláskor ne nézzem az XXL vagy az XXXL ruhákat, hiszen már elég az L-es, de van hogy az M-es méret is. A farmer méretem 46-osról 36/38-ra változott.  Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus ez a gép, megfogadtam, amikor lefogytam, hogy akkor sem hagyom abba a Flabélost, ha elértem az álomsúlyt, mert jó a közérzetem tőle és tartani szeretném a súlyomat.

A cukorbetegség szinten tartása és az egészségesebb élet céljából teljes életmódot váltottam. Több zöldséget és gyümölcsöt eszem, figyelek arra, hogy a szénhidrát, főleg a cukorfogyasztást kordában tartsam. Nagy boldogság, hogy a rendszeres Flabélos használattal a cukrom, a vérnyomásom is javult és az esti vérnyomáscsökkentőmet már el is hagyhattam, remélem a többi gyógyszert is le tudom tenni hamarosan.


Őszintén mondom, hogy ezt a gépet mindenkinek csak ajánlani tudom. Sok mindent kipróbáltam, hogy lefogyjak, de mindig feladtam, mert nem éreztem a módszerek hatékonyságát. A rendszeres Flabis edzés az első, amit végigcsináltam, mert már az elején éreztem jótékony hatásait. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki súlyproblémával küszködik, fáj a lába vagy az ízülete. Nem megerőltető, mint a konditerem, ami esetemben a túlsúlyom és az ízületeim miatt ráadásul tiltott is volt. A Flabélosban az a legjobb, hogy ezt bárki, bármilyen edzettségi szinten könnyedén használhatja. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése