2013. június 6., csütörtök

FLABéLOS - űzz sportot belőle, hogy ne veszíts izmaidból!


Elkezdted rendszeresen használni a FLABéLOS-t? Már látszik is erőfeszítésed gyümölcse, és formásabb, izmosabb vagy? Vigyázz, nehogy abbahagyd az edzést, mert ha nem használod az izmaidat, sajnos leépülnek!




„Felhasználóbarát” edzésmód

Arra már rájöttél, hogy akár fogyni szeretnél, akár izmos testre, jó kondícióra vágysz, akár állandó időhiánnyal küszködsz, vagy épp nem kedveled az izzadós-erőfeszítős edzésformákat, a FLABéLOS remek megoldás! Hiszen nem kell hozzá akaraterő, mert valójában nem Te dolgozol, hanem a gép, nem kell átöltöznöd, nincs izzadás és erőlködés, és kényelmesen, akár kedvenc tévésorozatodat nézve is teljesítheted mozgásadagodat. Sőt, elegendő 10 percet (!) szánnod a napi testedzésre. Mindezt tudod – de vajon most, hogy itt a nyár, ugyanígy betartod majd a rendszeresség parancsát?


Ne ess kísértésbe!

Ne hagyj fel az elhatározásoddal, ami most már jó szokássá vált: abba ne hagyd a rendszeres FLABéLOS-ozást, mert különben eddigi fegyelmezettséged eredménye semmivé lesz!
20 napos edzésmentes időszak alatt állóképességünk 25%-ot (tehát kb. napi 1%-ot), izmaink edzettsége pedig 35%-ot veszít topformájából! Azok az izmok, amelyek hajlékonyabbá váltak az edzéssel, újra feszesek, merevek lesznek.* Az alapelv egyszerű: használd, vagy elveszted!
A nyári hónapok köztudottan csábítóak a napi rutin megtörésére, a megszokotthoz képest több program beiktatására – de ne hagyjuk magunkat, és tegyünk róla, hogy a FLABéLOS ezután is „szilárd lábakon álljon” napi teendőink sodrásában.

A FLABéLOS „Veled tart”

Természetesen, a nyár nyaralásra (is) való, érthető, hogy Te is elutazol majd szabadságra. Ha erre az időre búcsút is kell venned otthoni FLABéLOS készülékedtől, vagy kedvenc szalonodtól, ne ess kétségbe: a Minősített Partnerek országszerte megtalálható szalonjaiban barátságos munkatársak és kulturált körülmények várnak egy kellemes Flabizásra. Így minden lehetőség adott rá, hogy eddigi komoly munkád gyümölcse ne vesszen kárba, és Te nyáron is „formában maradhass”. Végre egy elfoglaltság, amiből nyugodt szívvel sportot űzhetsz, hiszen csak jótékony hatása van!:-)

Ápold a FLABéLOS-szal való barátságodat nyáron is: kövesd a FLABéLOS Facebook oldalát és honlapját, hogy mindig értesülj a friss információkról!



*Hivatkozás forrása: Christopher M. Norris: Stretching - Útmutató a jó kondícióhoz 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése