2013. április 19., péntekA FLABéLOS segített a csontritkuláson!

Mozifilmek kezdetén gyakran találkozunk az ismert megjegyzéssel: „megtörtént események alapján”. Nagyszerűbb bevezetést nem is találhatnánk az alábbi sorokhoz. Mert egy olyan hölgy esetét beszélik el, aki a valóságban, saját magán tapasztalta meg, hogy a FLABéLOS javított a csontszerkezetén. Sőt, mindezt orvosi leletei is igazolják.

Az első találkozás    

„Most elmesélem Önnek, hogyan segített a FLABéLOS a csontritkulásomon.”


Vas Erika a rádióban hallott először a FLABéLOS-ról, majd nem sokkal később egyik kedvenc színésznője, Hernádi Judit egyik fotója ragadta meg a figyelmét. A kép a karcsú és fitt Hernádit ábrázolta, amint a FLABéLOS-t ajánlja. Erika nyomban keresni kezdett az interneten, s rá is bukkant a FLABéLOS vibrációs edzőgépet forgalmazó cég weboldalára. A tárgyilagos, közérthető információ s a hiteles orvosi vélemények nyomán elhatározta, közelebbről is „megismerkedik” a FLABéLOS-szal.

Jó időben, jó helyen

A székesfehérvári Tesco a város lakóinak kedvelt üzlete; Erika itt vette észre a barátságos szalon ajtajáról mosolygó plakátot, mely a FLABéLOS díjmentes kipróbálására kínált lehetőséget. Erika egy pillanatig sem habozott. A szalonban kedvesen, készségesen fogadták, s minden kérdésére részletesen válaszoltak – nem maradt más hátra, mint testközelből is megtapasztalni a FLABéLOS jótékony hatását.
A FLABéLOS beváltotta reményeimet, igazolta mindazt, amit már olvastam róla!


Napi rutin

Erika mosolyogva mondja, azóta teljesen rászokott a FLABéLOS használatára, ahogyan ő – és „csoporttagjai” nevezik – a Flabizásra. Napi szinten, heti öt alkalommal eltölt 10-20 percet a FLABéLOS-on: minden nap, reggel 9.00 órakor ott van a szalonban, s ott van a többi FLABéLOS-rajongó is. Erika nevetve mondja: „Tudja, mindenki más okból jár. Van, aki fogyni szeretne. Van, akinek ez jelenti a szükséges mozgásadagot. Egyik csoporttársam azt mondja a múltkor, muszáj járnom, hogy csinos legyek, mert a férjem egy ideig Németországban fog dolgozni, és nem hiányzik, hogy elszeresse egy Brünhilda! És újra nevet, vidáman, felszabadultan. Az ember lányában önkéntelenül is megfogalmazódik a kérdés: lehet, hogy a FLABéLOS a közérzetre is jótékonyan hat?

Annyi mindenre van jó hatással!

Erika határozottan bólogat: egyértelműen igen! Amint mondja, saját magán megtapasztalta, amióta a FLABéLOS-szal edz, energikusabb, jókedvűbb, kevésbé stresszes és kiegyensúlyozott. Nem kis örömmel állapította meg azt is, hogy a szoknyáiból bizony be kell venni, sőt, egykettőre lezavarja az otthoni ablaktisztítást! Büszkén ecseteli, nála 3,40 m a belmagasság; azelőtt, ha létrára állt, szédült, amióta azonban Flabizik, jobb az egyensúlyérzéke, stabilan tartja magát, és nem húzódik el napokig az ablakmosás!
„Amióta Flabizom, jobb az egyensúlyérzékem, és seperc alatt megvan az ablaktisztítás!”

Atyaég! Már nem kell a gyógyszer!

Erika egy pillanatra elkomolyodik, a szemembe néz és azt mondja: most jön java! S elmeséli, három évvel ezelőtt az orvos csontritkulást állapított meg nála. Évente egyszer a csontszerkezet tömörségét javító infúzióra volt szüksége, ami alkalmanként mintegy 30.000 Ft kiadást jelentett. A múlt hónapban elment a szokásos kezelésre, de ami ott történt, villámcsapásként érte. A doktor hosszasan nézegette leleteit, majd felkiáltott: „Atyaég! Én ezt magának nem adhatom be!” Erika megdöbbent, s ijedten kérdezte, mi történt. Az orvos elképedve magyarázta neki, olyan mértékben javult csontszerkezetének állapota, hogy egyszerűen nincsen szüksége a megszokott infúzióra!

Nos, így volt – összegzi történetét csendesen Erika. S míg eltűnődve kevergeti teáját, talán azon gondolkodik, ki mindenkin segíthetne azzal, hogy a FLABéLOS-t ajánlja…
„Úgy örülök, hogy megoszthattam a tapasztalataimat!”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése