2012. november 26., hétfő

Nagy sikere volt a FLABéLOS-nak a VII. TESCO FittArénán


Ismét egy rendkívül aktív vasárnapon vagyunk túl. Tegnap a Papp László Budapest Sportarénában lezajlott a VII. TESCO FittAréna.

Egy kis statisztika: 83 színpadi óra, 13 színpadon 52 óratípus, több mint 60 oktató, 49 kiállító és 4300 résztvevő! 
Megdőlt a látogatói csúcs és az OTO CHILI játékban is rekordok születtek.

A nap inkább a Chili-ről szólt, de a FLABéLOS népszerűsége is töretlen maradt:)
Kezdjük az elején. Reggel fél 7, a kiállítók építkeznek, rendezkednek. Nekünk kicsit izgalmasan indult a reggel, mert nem akkora méretű volt a helyünk, amit kértünk, de a szervezők hamar megoldották.
VII. TESCO Fittaréna - elkészült a standunk:)
Az órákon és programokon való részvételnek nem volt feltétele az edzettségi szint, a szakmai képzettség, bárki jól érezhette magát, aki azzal a céllal érkezett, hogy a legkiválóbb hazai prezenterek társaságában mozgással töltse az egész napot.
Kétség kívül az ország legnépszerűbb fitnesz és aerobikoktatói tartottak professzionálisan felépített órákat a végig kitartó 4300 lelkes résztvevőnek. Pillanatok alatt az ország legnagyobb fitnesztermévé alakult a Papp László Budapest Sportaréna.
Tömegeket mozgattak meg a prezenterek a FittArénán
Az előadók? Nem győzte kapkodni a fejét a nagyérdemű: a nagyszínpados csapat:Szentgyörgyi Romeo, Katus Attila, Béres Alexandra, a Kangoo Club Hungary csapata, valamint a két két órát is levezénylő Tatarek Rezső és Varró Gyula. A Nagyszínpad programjában idén két új prezenter és egy új társulat mutatkozott be: Péntek Enikő és Gárdus Bence.
A rendezvény első óráját, az  Ébresztő! Reggeli tornaórát Romeo tartotta, lelkesítő, színes koreográfiával, mozgásra csábító zenékkel készült. Az eredmény nem maradt el. Hirtelen megtelt a Nagyszínpad előtti hatalmas tér, amely korábban még üres volt.
Szentgyörgyi Romeo Ébresztő! Reggeli tornája a FittArénán
Romeo órájára nagy volt az érdeklődés

A Tesco FittAréna történetében először nyílt alkalom látó emberként átélni milyen érzés is egy teljesen elsötétített teremben részt venni az indoor cycling edzésen. Nekünk nem volt lehetőségünk kipróbálni, de biztos érdekes élmény lehetett. A Suhanj! Alapítvány óravezetői, Kárpáti Andrea és Gusztos Péter vezetésével negyven perces edzéseken a vaksötétben tekerhettek együtt a látássérült és az ép résztvevők.
A másik újdonság a Varidance tánccsoport - Fit’ N’Folk! órája volt. Népzenei betétekkel tűzdelt zenére táncoltak a résztvevők. A fináléban táncházzá változott az Aréna. 
Az Életmód és Fitnesz Parkban az érdeklődők 1500 négyzetméteren ismerkedhettek a 49 kiállítóval, többek közt a fitnesz stúdiókkal, a legújabb fejlesztésű sporteszközökkel, sportruházatokkal, az egészséges táplálkozáshoz elengedhetetlen termékekkel, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken alkothattak képet aktuális egészségi állapotukról.
Mi is itt voltunk megtalálhatók. Nagy érdeklődésre tartott számot az OTO FLABéLOS teljes testvibrációs edzőgépünk, sokan türelmesen kivárták a sort, hogy kipróbálhassák. Senki nem távozott csalódottan.
Sorban állás az OTO FLABéLOS-nál :)
Voltak, akik még a FLABéLOS-on is edzették magukat....
FLABéLOS-on edzenek a lányok

...voltak, akik két óra között nálunk lazítottak és készültek a következő megmérettetésre.

Lazításra is jól használható a FLABéLOS
Második alkalommal hirdettük meg a "CSAK 1 PERC és NYERHETSZ!" játékunkat az OTO CHILI-vel, amiben, aki a legjobbnak bizonyult a nap folyamán, az hazavihetett egy OTO CHILI kockahas gépet.
Nagyon sok lelkes indulónk volt, lenyűgöző volt az elszántság, a motiváció, a versenyszellem ilyen koncentrációban.
Küzdelemben az OTO CHILI-ért :)

Kemények voltak a lányok az OTO Chili-ken
Romeo is lelkesítette a résztvevőket és mérte az időt:)
Volt, aki többször nekifutott az aktuális csúcs megdöntésének és még így is maradt ereje egy mosolyra:)
A lelkesedés egész nap kitartott az OTO CHILI-ken
Tartogatott kihívást a CHILI, de jó volt a hangulat
                             
Azért ez a CHILI nem is olyan könnyű:)

Ez a legaranyosabb kép a CHILI-n :)

Az apróságok energiája mindenkiét felül múlta
A mozgás öröm - ugye?:)
Viki nyerte meg a lányok táborából az OTO CHILI-t, nagyon örült neki, azt hiszem a kép mindent elárul:) Gratulálunk neki!
Viki bizonyult a legjobbnak a lányok mezőnyében
A fiúk esetében szorosabb volt a küzdelem, de a nyertes megszületett. Gratulálunk!
A fiúknál a fiatalember vihette haza az OTO CHILI-t
A NYERTESEINK!:) GRATULÁLUNK!

Izgalmas napon vagyunk túl. Köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk és kipróbálták az OTO FLABéLOS teljes testvibrációs edzőgépünket és/vagy az OTO CHILI kockahas gépet.

Bízunk benne, hogy legközelebb is ellátogatnak hozzánk!


A termékeinkről bővebb információkat a honlapunkon találnak: http://www.mediwel.hu/Fooldal.html


Kövessenek minket a Facebook-on is:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése