2011. április 27., szerda

A FLABéLOS vibrációs fitness készülék kisgyermekes anyukák számára

Kis gyermeküket még otthon nevelő anyukák számára nehéz időt szakítani a testmozgásra, sportolásra, hiszen pici gyermekük folyamatos foglalkozást, törődést igényel. A kismamák magukra szinte semmi időt nem tudnak szakítani, így az edzőterembe járás számukra szinte lehetetlen, pedig számukra is nagyon fontos lenne a folyamatos testmozgás, sportolás.
Közvetlenül a szülést követő időszakban a nők közel egyharmadának van valamilyen vizelet-visszatartási, vizeletürítési panasza. A hólyagműködés szülés utáni átmeneti zavarai és az alhasi izomzat elernyedése miatt fellépő inkontinens tünetek kialakulásának esélye a szülések és terhességek számával arányosan nő, a tünetek pedig akár állandósulhatnak is – az anyák mintegy negyede a szülést követően még évekig kénytelen együtt élni velük.
A Flabélos teljes testvibrációs fitness készülékkel 10 perc alatt a körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

Anyukák számára otthoni használatra különösen ajánlott a Flabélos vibrációs tréning, mert:

·         Kisgyermek mellett az anyukák nehezen engedhetik meg maguknak, hogy idejük egy részét testmozgással, edzéssel töltsék, pedig a folyamatos testmozgás fontos az egészséges életmód, és a lelki egyensúly fenntartásához is.

·         A gyakorta jelentkező inkontinens tüneteket a teljes testvibrációs hatásmechanizmus által megszüntethetjük, hiszen a Flabélos vibrációs tréning során 10 perc alatt a belső izmokat is tökéletesen, és hatékonyan mozgatja át.

·         Komplex hatásmechanizmusa egyidejűleg több oldalról is megtámadja a cellulitiszt és a zsírlerakódásokat.

·         Biztosítja a testnek a könnyű, kellemes, de eredményes és hatékony kardiovaszkuláris edzést.

·         Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!

·         Célzottan edzhetők a cellulitisz által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék), ami feszessé, formássá teszi az edzett izmokat, és fellazítja a bőr alatti pangó zsírsejteket

·         Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal (megfelelő folyadékbevitel mellett) segíti a salakanyagok, bomlástermékek gyors kiürülését.

·         Hormonális folyamatokat indít el, amelyek beindítják a zsírégetést

·         Tónusossá, feszessé teszi a bőrt, javítva a bőr alatti kollagén rostok állapotát, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.

·         Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon (kortizol) szintjét, jobb közérzetet biztosít.

Próbálja ki Ön is! 

Mediwel Kft.
06 20 / 779 4070
06 20 / 779 4071

www.mediwel.hu

2011. április 19., kedd

A FLABéLOS vibrációs fitness készülék ÁPRILISBAN 6 havi kamatmentes részletre is megvásárolható!


Áprilisi AKCIÓS ÁRAK
A lenti árak tartalmazzák az Áfát.
Az akció kizárólag 2011.04.30-ig érvényes!

Áprilisban minden FLABéLOS vásárlónknak egy Eye Revive szemkörnyék ápoló, látásjavító relaxációs akupresszúrás szemüveget adunk ajándékba!

A SLIM Expo-n Geszler Dorottya is kipróbálta a FLABéLOSt
OTO Flabelos vibrációs fitnesz készülék áprilisi akciós ára:
egy összegben történő fizetés esetén 369 000 Ft helyett 340 000 Ft + egy ajándék Eye Revive készülék !

2 részletben: 369 000 Ft helyett 349 000 Ft (1. havi * 175 000 Ft, majd a 2. havi 174 000 Ft)! A készülék az első részlet befizetése után vihető el. Csak utalással fizethető!
3 részletben: 359 000 Ft (1. havi * 159 000 Ft, majd a 2. és 3. hónapban 100 000 Ft)! A készülék az első részlet befizetése után vihető el. Csak utalással fizethető!
6 részletben: 360 000 Ft (havi 60 000 Ft) Csak utalással fizethető!

Mediwel Kft. 1112 Budapest, Vadon utca 9.
(Személyes látogatás előtt kérjük, egyeztessen időpontot!)
Tel.: +36-20/ 779 4070; Web: www.mediwel.hu ; E-mail: info@mediwel.hu

2011. április 18., hétfő

Mire jó a FLABéLOS teljes testvibrációs edzőgép a fizikai munkát végzőknek?

A Flabélos testvibrációs edzőgép komoly fizikai teljesítményhez nélkülözhetetlen gyors, robbanékony, dinamikus izomzatot épít fel.


o Jobb állóképességet, nagyobb munkabírást eredményez.

o Rövidebb idő alatt hatékonyabb edzésmunkát eredményez, mert az izomrostok 100%-át megmozgatja (a reflex jellegű mozgásnak köszönhetően) a normál edzés 40-45%-os hatásfokával szemben.

o A Flabelos vibro trénerrel jóval több „gyakorlatot” végez az ember, mert a vibrációnak köszönhetően az izomrostok másodpercenként 20 – 60-szor húzódnak össze és ernyednek el, összehasonlítva egy erőgépes combizom edzés percenkénti 4-5 összehúzódásával és elernyedésével 


o A nyújtó/lazító gyakorlatok elvégzése esetén a Flabelos testvibrációs edzőgép használatával nem jelentkezik az un. „klasszikus izomláz”, mert az izmokban egyébként felhalmozódó salakanyagok közvetlenül edzés alatt/után kiürülnek. 


o A Flabélos vibro fitness rendkívül hatásos sportsérülések, húzódások, izomláz tüneteinek enyhítésére és rehabilitációjára edzhetővé válik.
o Rövid idő alatt (napi 10-20 perc) a Flabélos vibrációs edzőgéppel elérhetővé válik az aktív sejtállomány érték növelése, a jobb minőségű izomzat felépítése, amely nélkülözhetetlen a komoly fizikai teljesítmény eléréséhez és fenntartásához.
Ha kipróbálná a terméket ingyen, úgy erre lehetősége nyílik, részletekért kattintson ide!


2011. április 12., kedd

Flabelos vibro fitness bemutató

Tekintse meg az alábbi videót, mely bemutatja a Flabelos testvibrációs edzőgép használatát. A Flabelos vibro fitness készülék alkalmas a jó fittségi szinttel rendelkező sportolóknak is az edzés hatékonyságának a növelésére.
- Az izmokat tonizálja, és növeli az un. propriocepciót (azonnali izomreakció).
- A Flabelosz vibro fitness tréner javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát.
- Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat, és növeli az állóképességet.
- A Flabelos vibrációs tréner fejleszti a mozgáskoordinációt, és az egyensúlyozó képességet
- Növeli a tesztoszteron és a növekedési hormon szintjét és csökkenti a kortizol szintet.
Sportolóknak is kifejezetten ajánljuk, de ha valaki nincs jó kondícióban annak rövid idő alatt látványosan fejleszti az állóképességét.
Időskorúak is előszeretettel használják a készüléket, mert a Flabelos vibro fitness tréner fejleszti az egyensúlyozó képességet, ebből adódóan az idős kori csonttörés kockázata is csökken.
Próbálja ki Ön is!

Hívjon minket a 06-20/ 779-4070-es számon, vagy látogasson el honlapunkra: http://www.mediwel.hu/OTO_flabelos.html

2011. április 6., szerda

Az idei tavaszi Health and Beauty kiállításon ismét kipróbálható és akciós áron megvásárolható a Flabélos vibro tréner

Flabelos alakformáló vibro tréner fitnesz készülék
Jöjjön el Ön is a jövő hétvégi Health and Beauty kiállításra a SYMA csarnokba és próbálja ki a legnépszerűbb vibro trénert, a FLABéLOS teljes testvibrációs alakformáló vibro tréner készüléket! Ha szeretne kedvezményes belépőjegyhez jutni a kiállításra, az alábbi linken megteheti: http://www.facebook.com/beautyforum.magyarorszag?sk=wall#!/album.php?aid=45791&id=193480030690571

2011. április 2., szombat

Áprilisi AKCIÓS árak a FLABéLOS teljes test vibrációs fitnesz készülékre


Az OTO Fabelos FL-3000 TTV készülék áprilisi akciós ára:
Egy összegben történő fizetés esetén:
369 000 Ft helyett 340 000 Ft + Eye Revive szemkörnyék ápoló, látásjavító relaxációs szemüveget adunk ajándékba!

2 részletben: 369 000 Ft helyett 349 000 Ft (1. havi * 175 000 Ft, majd a 2. havi 174 000 Ft)! A készülék az első részlet befizetése után vihető el. Csak utalással fizethető!
3 részletben: 359 000 Ft (1. havi * 159 000 Ft, majd a 2. és 3. hónapban 100 000 Ft)! A készülék az első részlet befizetése után vihető el. Csak utalással fizethető!
6 részletben: 360 000 Ft (havi 60 000 Ft) Csak utalással fizethető!
A fenti árak tartalmazzák az Áfát.


Mediwel Kft. 1112 Budapest, Vadon utca 9.
(Személyes látogatás előtt kérjük, egyeztessen időpontot!)
Tel.: +36-20/ 779 4070; Web: www.mediwel.hu ; E-mail: info@mediwel.hu
Hernádi Judit és lánya Zsófia is a FLABeLOS vibrációs trénert használják