2011. április 27., szerda

A FLABéLOS vibrációs fitness készülék kisgyermekes anyukák számára

Kis gyermeküket még otthon nevelő anyukák számára nehéz időt szakítani a testmozgásra, sportolásra, hiszen pici gyermekük folyamatos foglalkozást, törődést igényel. A kismamák magukra szinte semmi időt nem tudnak szakítani, így az edzőterembe járás számukra szinte lehetetlen, pedig számukra is nagyon fontos lenne a folyamatos testmozgás, sportolás.
Közvetlenül a szülést követő időszakban a nők közel egyharmadának van valamilyen vizelet-visszatartási, vizeletürítési panasza. A hólyagműködés szülés utáni átmeneti zavarai és az alhasi izomzat elernyedése miatt fellépő inkontinens tünetek kialakulásának esélye a szülések és terhességek számával arányosan nő, a tünetek pedig akár állandósulhatnak is – az anyák mintegy negyede a szülést követően még évekig kénytelen együtt élni velük.
A Flabélos teljes testvibrációs fitness készülékkel 10 perc alatt a körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

Anyukák számára otthoni használatra különösen ajánlott a Flabélos vibrációs tréning, mert:

·         Kisgyermek mellett az anyukák nehezen engedhetik meg maguknak, hogy idejük egy részét testmozgással, edzéssel töltsék, pedig a folyamatos testmozgás fontos az egészséges életmód, és a lelki egyensúly fenntartásához is.

·         A gyakorta jelentkező inkontinens tüneteket a teljes testvibrációs hatásmechanizmus által megszüntethetjük, hiszen a Flabélos vibrációs tréning során 10 perc alatt a belső izmokat is tökéletesen, és hatékonyan mozgatja át.

·         Komplex hatásmechanizmusa egyidejűleg több oldalról is megtámadja a cellulitiszt és a zsírlerakódásokat.

·         Biztosítja a testnek a könnyű, kellemes, de eredményes és hatékony kardiovaszkuláris edzést.

·         Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!

·         Célzottan edzhetők a cellulitisz által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék), ami feszessé, formássá teszi az edzett izmokat, és fellazítja a bőr alatti pangó zsírsejteket

·         Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal (megfelelő folyadékbevitel mellett) segíti a salakanyagok, bomlástermékek gyors kiürülését.

·         Hormonális folyamatokat indít el, amelyek beindítják a zsírégetést

·         Tónusossá, feszessé teszi a bőrt, javítva a bőr alatti kollagén rostok állapotát, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.

·         Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon (kortizol) szintjét, jobb közérzetet biztosít.

Próbálja ki Ön is! 

Mediwel Kft.
06 20 / 779 4070
06 20 / 779 4071

www.mediwel.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése