2011. április 18., hétfő

Mire jó a FLABéLOS teljes testvibrációs edzőgép a fizikai munkát végzőknek?

A Flabélos testvibrációs edzőgép komoly fizikai teljesítményhez nélkülözhetetlen gyors, robbanékony, dinamikus izomzatot épít fel.


o Jobb állóképességet, nagyobb munkabírást eredményez.

o Rövidebb idő alatt hatékonyabb edzésmunkát eredményez, mert az izomrostok 100%-át megmozgatja (a reflex jellegű mozgásnak köszönhetően) a normál edzés 40-45%-os hatásfokával szemben.

o A Flabelos vibro trénerrel jóval több „gyakorlatot” végez az ember, mert a vibrációnak köszönhetően az izomrostok másodpercenként 20 – 60-szor húzódnak össze és ernyednek el, összehasonlítva egy erőgépes combizom edzés percenkénti 4-5 összehúzódásával és elernyedésével 


o A nyújtó/lazító gyakorlatok elvégzése esetén a Flabelos testvibrációs edzőgép használatával nem jelentkezik az un. „klasszikus izomláz”, mert az izmokban egyébként felhalmozódó salakanyagok közvetlenül edzés alatt/után kiürülnek. 


o A Flabélos vibro fitness rendkívül hatásos sportsérülések, húzódások, izomláz tüneteinek enyhítésére és rehabilitációjára edzhetővé válik.
o Rövid idő alatt (napi 10-20 perc) a Flabélos vibrációs edzőgéppel elérhetővé válik az aktív sejtállomány érték növelése, a jobb minőségű izomzat felépítése, amely nélkülözhetetlen a komoly fizikai teljesítmény eléréséhez és fenntartásához.
Ha kipróbálná a terméket ingyen, úgy erre lehetősége nyílik, részletekért kattintson ide!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése