2011. június 6., hétfő

Programajánló június 6-19.

Kedves Olvasók!

Elkészült a Mediwel Kft. heti programajánlója, amit hírlevelünkre feliratkozott érdeklődőinknek e-mailben ki is küldtünk! Te már feliratkoztál hírlevelünkre? Ha nem, akkor a megtekintéséhez kattints IDE!, vagy pár sorral lejjebb megtalálhatod a feliratkozáshoz szükséges információkat. Válogass kedvedre a rendezvények közül! 

A feltüntetett rendezvényeket ajánljuk családosoknak, sportolóknak, szabadtéri programokat kedvelőknek, és azon olvasóinknak is, akik számára fontos az egészséges életmód.

A programok mindegyikén ingyenesen próbálhatja ki a Mediwel Kft. termékeit, az OTO Flabélos vibro fitness készüléket, az OTO Big Foot, és Power Foot talp-, láb-, és nyirok-masszázs készülékeinket, és legújabb termékeinket is, melyek az OTO Head Massager akupresszúrás fejmasszírozó, az OTO Chili fitness edzőgép, és az Eye Revive akupresszúrás szemkörnyék ápoló készülék. Sok szeretettel várunk! :-)

Ha Ti is szeretnétek programajánlatunkat közvetlenül e-mailben megkapni, és alkalmi akcióinkról, újdonságainkról az elsők között értesülni, akkor iratkozzatok fel hírlevelünkre ITT! Hírlevelünkre a Mediwel Kft. weboldalán is fel tudtok iratkozni.


www.mediwel.hu
info@mediwel.hu
tel: +36 20/ 779 4070

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése