2011. március 28., hétfő

"A FLABéLOS a legjobb alakformáló vibrációs fitnesz gép a piacon!"

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a fenti mondatot nem mi, hanem a múlt hét vasárnapi Coca-Cola testébresztő aerobik és fitnesz napon mondta rólunk az egyik vendégünk.
Flabelos teljes test vibrációs fitnesz és alakformáló készülék
G. Katalin elmondta nekünk, hogy végigjárta az összes olyan céget, ahol TTV ( teljes test vibrációs ) készüléket lehet kapni, mindegyiket kipróbálta és végül minket választott. Talán nem véletlenül. Mi is úgy érezzük, hogy objektív szempontok alapján a FLABéLOS az a vibrációs fitnesz készülék, amely az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező vibro fitnesz gép a piacon. Stabil, strapabíró, többségében fém alkatrészekből áll, és bár eredetileg otthoni használatra tervezték, a készülék annyira jó, hogy sok fitnesz terem és szépségszalon, alakformáló szalon választotta a nagy ipari gépek helyett a FLABéLOS-t. Weboldalunkon további szakmai részletek is olvashatóak és azt is megtudhatjuk, hogy miért választotta Hernádi Judit is ezt a készüléket. Érdemes rákattintani:
http://www.mediwel.hu/OTO_flabelos.html
Talán az sem véletlen, hogy a legnépszerűbb közösségi portálon, a Facebook-on is nekünk van a legtöbb rajongónk a vibrációs készülékeket népszerűsítő facebook oldalak közül. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése