2011. december 28., szerda

A Mediwel a paksi kutyamenhelynek segít. Csatlakozz hozzánk!

Karácsonykor a paksi menhelyen a kutyák egy hétig nem ettek, mert nem volt mit. Ahogy ezt megtudtuk, elindultunk segíteni nekik. Ha Te is szeretnél segíteni, csatlakozz hozzánk! Ha mindenki csak egy keveset adna, a "sok kicsi sokra menne" és nem kellene az elhagyott kutyáknak éhezniük! Aki a következő egy hétben küld nekik adományt és a bizonylatot elküldi nekünk a hr@mediwel.hu emailcímre, azok között 3 db OTO Snuggler masszázs sálat sorsolunk ki!
Ha neten utalsz nekik, elég ha a képernyőt a sikeres utalásról lefényképezed printscreen-nel, (PrtSc gomb, majd Ctrl+V az emailben) vagy ha nem megy, az is jó, ha az utalás napját és az utaló nevét leírod nekünk a hr@mediwel.hu emailre, mi meg tudjuk kérdezni az alapítványt az adományod beérkezéséről és így is részt vehetsz ebben a sorsolásban. Nem kell aggódnod, hogy a pénzed rossz helyre kerül, mert mi nem kérnénk olyat, amit előtte ne ellenőriztünk volna le személyesen. Nyugodt lehetsz afelől, hogy az adományod a kutyákhoz kerül. 
Mi ma voltunk Pakson a kutyamenhelyen, (Váczikai Cerberus Alapítvány) igaz volt a hír, tényleg nem ettek a szegény kutyák egy hete, mindez pont karácsonykor, nagyon elszomorító. Erzsike néni (Gál Tiborné) a menhely vezetője elmondta, hogy amióta kitalálták a kutya adót, tizesével dobják ki a kicsi kutyákat is, Ő meg mindenkit befogad... bár egyre nehezebb a sok kutya ellátása. 380-ról majdnem 500-ra nőtt a száma a náluk élő kóbor és elhagyott kutyáknak. 300 kiló tápot vittünk nekik, ami kb. egy (!) napra elég csak, így szükség lenne mindenkinek a segítségére. Ha csak egy pár ezer forinttal is, de aki tud, segítsen nekik! Köszönjük szépen! Bankszámla számuk: 70600047-14000728-00000000 Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet, Paks. Nemzetközi számlaszám/International bank account number: IBAN/BIC (SWIFT) TAKBHUHB Kontonummer: HU77706000471400072800000000
Vaczikai Cerberus Alapitvany, Babics Mihaly u. 2/11.A paksi kutyamenhely lakóinak napi 300-350 kg. táp kell az életben maradáshoz. Ha csak 2000 ember utalna havi 1000 Ft-ot, ez a mennyiség előteremthető volna. A lehetőségeink szerint mi is rendszeresen segíteni fogunk az alapítványnak a jövő évben is. Csatlakozz hozzánk! Ha nem pénzt, hanem tápot szeretnél adni, a Bp. II., Pázsit u. 4-ben lévő irodánkban leadhatod és mi eljuttatjuk a menhelyre. Mi hétköznap 9-17 óráig vagyunk nyitva. Köszönjük hogy segítesz a kutyusoknak életben maradni! :)
Üdvözlettel:
Mediwel team

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése