2010. december 9., csütörtök

FLABéLOS-szal egy egészségesebb életmódért!


Manapság jóval kevesebbet mozgunk annál, mint ami az egészségünk hosszú távú fenntartásához szükséges lenne.
Mindenki rohan, kevés időnk van mindenre, főleg magunkra, így a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás okozta elhízás, valamint az elhízásból adódó betegségek mára népbetegségekké váltak.
A mozgáshiány okozta mozgásszervi megbetegedéseket fel sem tudnánk sorolni, olyan sok baj származik a mozgásszegény életmódból.
A tévében reklámozott, minden problémát megoldó otthoni fittness gépek is csak a pincében porosodnak egy idő után, mert nem vesszük a fáradságot, hogy megerőltető gyakorlatokat végezzünk rajtuk. Miért? Mert fárasztó velük mozogni és mert fegyelem és motiváció kell hozzá.
A FLABéLOS-hoz viszont nem kell se motiváció, se önfegyelem, mert a használata élvezetes és nem megerőltető.
A FLABéLOS és a TELJES TESTVIBRÁCIÓ a jövő edzési módszere, a fittség, a jó kondíció megszerzésének és megtartásának új dimenziója, a válasz a mozgásszegény életmódra.
Kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér. Edzés közben nincs más dolgunk, mint elhelyezkedni a készülék felületén a kívánt pozícióban, és megtartani az egyensúlyunkat.
A talapzat billegésének, mozgásának köszönhetően a készülék az összes izmunkat megmozgatja, a lerakódott zsírpárnák és a belek átmozgatásával pedig támogatja a fogyási folyamat beindulását.
A készülék működése csendes, akár tévénézés közben is edzhetünk vele. Napi 10-15 perc a Flabelossal és rövid idő alatt visszanyerheti régi alakját és jó kondícióját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése