2013. június 25., kedd

FemCafé Bikini Tour 2013 a Westendben - Beszámoló

Az elmúlt héten pénteken és szombaton a Femcafé Bikini Tour 2013 országos roadshow-jának soron következő helyszínén, a Westend City Centerben fergeteges bikini show-t láthatott az oda ellátogató közönség.

A standunk így várta reggel a mozogni vágyó, lelkes látogatókat a sok OTO CHILI kockahas gép és a két OTO FLABéLOS teljes test vibrációs készülék.
A szökőkút ezen a két napon nem üzemelt, mert a szervezők egy igazi tengerparti hangulatot teremtettek.
A nyár derekán mindenki várja már, hogy a vízparton jó formában élvezze a napsütést, a vizet, a meleget. Ahhoz, hogy magabiztosan mehessünk ki a strandra, itt minden segítséget megkaphattunk.
Hajas László és csapata tanácsokkal látta el a látogatókat, hogy hogyan ápoljuk hajunkat nyáron és mit tehetünk, hogy megóvjuk a nap és a klóros víz káros hatásaitól.
A szemünk állapotát is megvizsgáltathattuk az ingyenes szemvizsgálat keretében, hiszen szemünket is óvnunk kell az erős napsugárzás ellen.
Akinek bőrápolási tanácsra volt szüksége, az is választ kaphatott a kérdéseire a rendezvényen.
A megjelenésünkkel kapcsolatban is kaphattunk tippeket, hogy milyen ruha áll jól nekünk, milyen frizurát vagy sminket viseljünk.
És ha már nyár és bikinik…. akkor nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a fürdőruhában és magabiztosan sétálhassunk végig a strandon vagy a vízparton. Ehhez elengedhetetlen a mozgás, így nekünk is ott volt a helyünk a méltán népszerű OTO CHILI kockahas gépünkkel és az OTO FLABéLOS teljes test vibrációs készülékünkkel.  Mindenki kedvére kipróbálhatta, edzhetett a klimatizált bevásárló központban, miközben kint tombolt a nyár.
Szentgyörgyi Romeo is kint volt velünk, aki szívesen beszélgetett bárkivel, aki tanácsért fordult hozzá.
Csoportkép is készült Adával, aki a Bikini Tour 2013 háziasszonya volt és véletlenül chili piros színű ruhát viselt:)
A bikini show folyamán több gyártó fürdőruháit vehettük szemügyre, igazán nem mondhatjuk, hogy nincs választék  a piaconJ Két neves divattervező fürdőruha kreációit is megtekinthettük. A hangulatot a Face Team fokozta, illetve a táncosok. Néhány kép ízelítőül:
Ha szeretnék további képeket látni a bikini bemutatóról és a rendezvényről, az alábbi oldalakon tehetik meg:

A FEMCAFE BIKINI TOUR fantasztikus divatshow-val kápráztatta el a WestEnd látogatóit

FEMCAFE Bikini Tour a Westendben

Tombol a nyár a WestEnd-ben a Femcafe Bikini Tour-on

Készülékeinkről további információt a honlapunkon olvashat:
OTO FLABéLOS
OTO CHILI

2013. június 6., csütörtök

FLABéLOS - űzz sportot belőle, hogy ne veszíts izmaidból!


Elkezdted rendszeresen használni a FLABéLOS-t? Már látszik is erőfeszítésed gyümölcse, és formásabb, izmosabb vagy? Vigyázz, nehogy abbahagyd az edzést, mert ha nem használod az izmaidat, sajnos leépülnek!




„Felhasználóbarát” edzésmód

Arra már rájöttél, hogy akár fogyni szeretnél, akár izmos testre, jó kondícióra vágysz, akár állandó időhiánnyal küszködsz, vagy épp nem kedveled az izzadós-erőfeszítős edzésformákat, a FLABéLOS remek megoldás! Hiszen nem kell hozzá akaraterő, mert valójában nem Te dolgozol, hanem a gép, nem kell átöltöznöd, nincs izzadás és erőlködés, és kényelmesen, akár kedvenc tévésorozatodat nézve is teljesítheted mozgásadagodat. Sőt, elegendő 10 percet (!) szánnod a napi testedzésre. Mindezt tudod – de vajon most, hogy itt a nyár, ugyanígy betartod majd a rendszeresség parancsát?


Ne ess kísértésbe!

Ne hagyj fel az elhatározásoddal, ami most már jó szokássá vált: abba ne hagyd a rendszeres FLABéLOS-ozást, mert különben eddigi fegyelmezettséged eredménye semmivé lesz!
20 napos edzésmentes időszak alatt állóképességünk 25%-ot (tehát kb. napi 1%-ot), izmaink edzettsége pedig 35%-ot veszít topformájából! Azok az izmok, amelyek hajlékonyabbá váltak az edzéssel, újra feszesek, merevek lesznek.* Az alapelv egyszerű: használd, vagy elveszted!
A nyári hónapok köztudottan csábítóak a napi rutin megtörésére, a megszokotthoz képest több program beiktatására – de ne hagyjuk magunkat, és tegyünk róla, hogy a FLABéLOS ezután is „szilárd lábakon álljon” napi teendőink sodrásában.

A FLABéLOS „Veled tart”

Természetesen, a nyár nyaralásra (is) való, érthető, hogy Te is elutazol majd szabadságra. Ha erre az időre búcsút is kell venned otthoni FLABéLOS készülékedtől, vagy kedvenc szalonodtól, ne ess kétségbe: a Minősített Partnerek országszerte megtalálható szalonjaiban barátságos munkatársak és kulturált körülmények várnak egy kellemes Flabizásra. Így minden lehetőség adott rá, hogy eddigi komoly munkád gyümölcse ne vesszen kárba, és Te nyáron is „formában maradhass”. Végre egy elfoglaltság, amiből nyugodt szívvel sportot űzhetsz, hiszen csak jótékony hatása van!:-)

Ápold a FLABéLOS-szal való barátságodat nyáron is: kövesd a FLABéLOS Facebook oldalát és honlapját, hogy mindig értesülj a friss információkról!



*Hivatkozás forrása: Christopher M. Norris: Stretching - Útmutató a jó kondícióhoz