2012. szeptember 6., csütörtök

XIV. Női Mozgásfesztiválon az OTO Flabélos


Az ősz első vasárnapja mozgással telt számunkra és még több ezer hölgy számára csodálatos napsütésben. A Magyar Szabadidősport Szövetség 2012. szeptember 2-án rendezte meg a Coca-Cola Testébresztő XIV. Női Mozgásfesztivált.

 A rendezvény célja az volt, hogy a hölgyek számára kortól függetlenül elérhetővé váljon a testmozgás, kipróbálhassák magukat olyan sportjátékokban, amelyekre máshol nincs lehetőségük.

Akik nem tudtak ott lenni, egy kis ízelítő a kavalkádból:
A kipróbálható mozgásformák és sporteszközök között volt  hagyományos és új keletű, "trendi" játék is.

(gumiasztal, hullahopp, ugrólabda, egyensúly gyakorlatok, fitball, mini ping-pong, gerinctorna, nordic walking, kangoo jump, mászófal, darts, ergométer,  pelota játék, pedalló, frizbi, petanque, kosárra dobás, lengőteke, gólyalábazás, 1 perces gyorsasági kötélugrás, asztalitenisz, tollaslabda)

DSC_0103.jpgDSC_0103.jpg
Elmaradhatatlan volt az aerobik színpad és a Tánc Gödör is.
                                          DSC_0103.jpg

A szervezők gondoltak a fiatalabbakra is, hogy az anyukák nyugodtan sportolhassanak, a gyerekeknek rendeztek ügyességi- és sorversenyeket, illetve labda-és logikai játékok várták őket.
DSC_0103.jpg           DSC_0103.jpg


A versenyszámok alatt párhuzamosan zajlottak az egészség megóvásával kapcsolatos programok, a pihenni vágyók az egészséges életmód témában szaktanácsadások és fittségi vizsgálatok közül választhattak.

A mi standunkhoz egész nap jöhetett bárki, fiatal, idősebb, nálunk talált kedvére valót.
Ilyen volt a stand még reggel, nyitás előtt - a gépek még magányosan, mi pedig izgatottan vártuk az első látogatóinkat.


Lehetőség volt kipróbálni az OTO Chili innovációs edzőgépet, melyből 8 darab is rendelkezésre állt - néha még kevésnek is bizonyult, illetve voltak, akik többször is visszatértek - mint a képen a lányok:)


A szerencsések találkozhattak Szentgyörgyi Romeoval a standunknál, aki barátságosan, segítőkészen válaszolt az OTO Chili előnyeivel, hatékonyságával és egyéb mozgással kapcsolatos kérdésekre, illetve készíthettek közös fotót is vele.

Aki hatékony, de kicsit kevésbé megerőltető mozgásra vagy levezetésre vágyott, az kipróbálhatta az OTO Flabélos Teljes Testvibrációs Edzőgépünket. Ennek is nagy sikere volt, egész nap sorban álltak, hogy megtapasztalják a gép hatását - még a tűző napon is.














A legjobbak, legtöbb mozgásformát kipróbálok díjakban részesültek. Egy szerencsés megnyerte a mi ajándékunkat, egy OTO Eye Revive szemkörnyék masszírozó szemüveget, amit az egészsége érdekében a jövőben használhat. Gratulálunk neki!


Köszönjük, akik ellátogattak hozzánk! 

A testünk vasárnap felébredt, ezért hamarosan újra találkozhatnak velünk!!!:))) 

Kövessenek minket itt és a Facebook oldalainkon( https://www.facebook.com/flabeloshttps://www.facebook.com/otochili )!