2012. január 2., hétfő

NE KEZDJEN villámdiétába!

Semmiképp se kezdje koplalással az évet, még akkor se, ha ez volt a szilveszteri fogadalma! Ha olyan eredményt szeretne a fogyásban, amit később is meg akar tartani, lassú, folyamatos, zsírból történő fogyásra van szükség! Ha elkezd napi 600-800 kalóriát fogyasztani, azzal csak azt éri el, hogy a szervezete sokkot kap, és az első héten a mínusz 4-5 kilóból mindössze csak egy töredék fog a zsírtömegből lemenni, a "villám" fogyása a szervezete víztartalékának csökkenésével és az izom leépülésével jár. A heti mínusz 1 kg fogyás ajánlott, ésszerű diétával (1200-1500 kcal) mert ebben az esetben csak a zsír%-a fog csökkenni. A villámdiéta pedig nem csak hogy egészségtelen, de amint abbahagyja, a leadott kilók másfél-kétszerese jön vissza.
Kezdje az évet a FLABéLOS-szal! Napi 10-20 perc és nyárra elérhető az álom-alak!
A heti 1 kg fogyáshoz napi szintű mozgás és ésszerű diéta szükséges. Ha nincs ideje edzőterembe menni, használja a Flabelost, amelyen 10 perc naponta elegendő, maximum 20 perc pedig látványos, a későbbiekben is megtartható eredményhez vezet. Január végén megint rendezünk egy FLABéLOS - Zöldtea estet, ahol orvos-szakértő is részt vesz, aki 3 éve saját maga is használja a Flabelos-t és megosztja Önökkel a tapasztalatait, valamint lehet tőle kérdezni a vibrációs technológia alkalmazásával kapcsolatban.
Dr. Endre Veronika véleményét a Flabelosról itt olvashatja:
https://www.facebook.com/note.php?note_id=229872470412443
Ha bővebben szeretnének megtudni a fogyásról és hogy hogyan segítheti ebben Önt a FLABéLOS, nézze meg a honlapunkat, ahol feliratkozhat a hírlevelünkre amelyben a következő FLABéLOS - Zöldtea est időpontjáról is tájékoztatjuk.
http://www.mediwel.hu/OTO_flabelos.php