2010. december 22., szerda

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk! :)

Hernádi Judit is a FLABéLOST-t használja

Hernádi Judit és a lánya Zsófi. Ők is a FLABéLOS-t használják otthon. :))
Nagyon örültünk, hogy készíthettünk róluk néhány fotót, főleg mivel ez nem egy üres reklámfogás, Ők tényleg rendszeresen használják és szeretik is a készülékünket. Hernádi Juditnak már fél éve van otthon, Zsófi eddig hozzá járt "Flabizni", de mivel nem laknak egymáshoz túl közel, és mindketten nagyon elfoglaltak, a karácsony egy jó alkalom volt arra, hogy Zsófinak is legyen otthon egy saját FLABéLOS-a. Zsófi egyébként grafikus, nagyon jó képeket fest, (kaptunk is egyet tőle, amit kitettünk az irodába - köszi Zsófi mégegyszer! - :) közben iskolába jár, a nap többségében ül, ami ugye nem túl jó, ezért fontos neki is a rendszeres mozgás, ami most a FLABéLOS-szal megoldódott.
Judit is írt néhány kedves sort nekünk, ami hamarosan felkerül ide is.

2010. december 14., kedd

Karácsonyi Facebook Akció!


A Vanilla Day Spa és a FLABéLOS közös Facebook akciója:

Ajándékozzon szépséget karácsonyra!

5 alkalmas FLABéLOS alakformáló bérlet + egy 30 perces R' fogyasztó masszázs®
most 11250 Ft helyett mindössze 8000 Ft!*
Az akció 2010. december 24-ig érvényes és ajándékutalvány formában is kapható!
A bérlet és a masszázs utalvány 2011. március 31-ig használható fel a Bécsi úti Vanilla Spa-ban!
A fogyasztó masszázs aromaterápiás fissítő hátmasszázsra is cserélhető!

*Az akció azok számára elérhető, akik mind a két Facebook oldalt "lájkolták".

További info:


2010. december 10., péntek

Új lehetőség a csontritkulás kezelésére


Új lehetőség a csontritkulás kezelésére
Ha a vibráció nem közvetlenül az inakon és az izmokon, hanem a csontrendszeren keresztül éri a testet, akkor a rezgések a csontokon is jelentkeznek, amely jótékony hatású a csontok egészséges állapotának fenntartásában, illetve a csontritkulás megelőzésében vagy kezelésében.

A vibrációnak, mind akut, mind krónikus fizikai teljesítményfokozó hatása van.  A vibráció egyik jelentős előnye, hogy nem idéz elő nagy impakt erőket a testen, és nem szükséges az ízületekben akaratlagos mozgásokat végezni. Éppen ezért alkalmas az izmok karbantartására vagy erőnövelésre azokban az esetekben, amikor a mozgás gátolt, mert valamilyen betegség, sérülés nem teszi lehetővé a tradicionális erőfejlesztést. Sérülés vagy operáció után az izmok legyengült állapotban vannak, és a felépülés egyik fontos eleme a mozgatórendszer működésének helyreállítása. Idős emberek esetén, akiknek az ízületi porcai elhasználódtak, emiatt nagy impakt erők nem alkalmazhatók a csontritkulás megakadályozására, vagy magas vérnyomás betegségben szenvedőknél, akiknek a nagy súlyokkal történő erőfejlesztés nem javasolt. A teljes test vibráció jó megoldás a mozgatórendszer karbantartására.

2010. december 9., csütörtök

FLABéLOS-szal egy egészségesebb életmódért!


Manapság jóval kevesebbet mozgunk annál, mint ami az egészségünk hosszú távú fenntartásához szükséges lenne.
Mindenki rohan, kevés időnk van mindenre, főleg magunkra, így a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás okozta elhízás, valamint az elhízásból adódó betegségek mára népbetegségekké váltak.
A mozgáshiány okozta mozgásszervi megbetegedéseket fel sem tudnánk sorolni, olyan sok baj származik a mozgásszegény életmódból.
A tévében reklámozott, minden problémát megoldó otthoni fittness gépek is csak a pincében porosodnak egy idő után, mert nem vesszük a fáradságot, hogy megerőltető gyakorlatokat végezzünk rajtuk. Miért? Mert fárasztó velük mozogni és mert fegyelem és motiváció kell hozzá.
A FLABéLOS-hoz viszont nem kell se motiváció, se önfegyelem, mert a használata élvezetes és nem megerőltető.
A FLABéLOS és a TELJES TESTVIBRÁCIÓ a jövő edzési módszere, a fittség, a jó kondíció megszerzésének és megtartásának új dimenziója, a válasz a mozgásszegény életmódra.
Kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér. Edzés közben nincs más dolgunk, mint elhelyezkedni a készülék felületén a kívánt pozícióban, és megtartani az egyensúlyunkat.
A talapzat billegésének, mozgásának köszönhetően a készülék az összes izmunkat megmozgatja, a lerakódott zsírpárnák és a belek átmozgatásával pedig támogatja a fogyási folyamat beindulását.
A készülék működése csendes, akár tévénézés közben is edzhetünk vele. Napi 10-15 perc a Flabelossal és rövid idő alatt visszanyerheti régi alakját és jó kondícióját.

2010. december 7., kedd

Miért jó a FLABéLOS a fizikai munkát végzőknek


Mire használható a FLABéLOS teljes test vibrációs készülék a komoly edzésmunkát és/vagy fizikai munkát végzőknek:
  •  komoly fizikai teljesítményhez nélkülözhetetlen gyors, robbanékony, dinamikus izomzatot épít fel
  • Jobb állóképességet, nagyobb munkabírást eredményez
  • Rövidebb idő alatt hatékonyabb edzésmunkát eredményez, mert az izomrostok 100%-át megmozgatja (a reflex jellegű mozgásnak köszönhetően) a normál edzés 40-45%-os hatásfokával szemben
  • Jóval több „gyakorlatot” végez az ember, mert a vibrációnak köszönhetően az izomrostok másodpercenként 20–30-szor húzódnak össze és ernyednek el, összehasonlítva egy erőgépes combizom edzés percenkénti 4-5 összehúzódásával és elernyedésével. Emiatt helytálló az a megállapítás, hogy a FLABéLOS billegő padján eltöltött 10 perc = egy edzőteremben végrehajtott 45-50 perces edzéssel
  • A nyújtó/lazító gyakorlatok elvégzése esetén nem jelentkezik az un. „klasszikus izomláz”, mert az izmokban egyébként felhalmozódó salakanyagok közvetlenül edzés alatt/után kiürülnek
  • Rendkívül hatásos sportsérülések, húzódások, izomláz tüneteinek enyhítésére és rehabilitációjára
  • A test szinte összes izma vibrációs trénerrel edzhetővé válik
  • Rövid idő alatt (napi 10-20 perc) elérhetővé válik az aktív sejtállomány érték növelése, a jobb minőségű izomzat felépítése, amely nélkülözhetetlen a komoly fizikai teljesítmény eléréséhez és fenntartásához

2010. december 6., hétfő

Az irodai stressz és mozgáshiány a ellensúlyozására


Stresszes, időhiányos, valamint mozgáshiányos életforma esetében azoknak javasoljuk a FLABéLOS teljes test vibrációs edzőgép használatát, akiknek fontos a testi- és a szellemi teljesítőképességük megtartása és fokozása
  • Tíz perc munkahelyi szünet alkalmas az egész test összes izmának átmozgatására, ellensúlyozva és megkönnyítve az egész napos ülőmunka végzést
  • Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, (endorfin és szerotonin szabadul fel) egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon (kortizol) szintjét
  • 10 perc TTV-tréning alkalmas a derék- és gerincfájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
  • Gerinc melletti izmok célzott erősítésére, amely az ülőmunka során a porckorong kopás, porckorong-sérv megelőzésében rendkívül fontos!
  • Vérkeringés, nyirokkeringés fokozására
  • Testszövetek oxigénnek való ellátására
  • Aktivitás fokozására és fenntartására
  • Testtartás javítására, egyensúlyérzék fejlesztésére
  • Idegrendszer működésének szabályozására
  • Általános közérzet javítására